Corona opdatering !

Kære medlemmer,

Som følge de seneste opdateringer fra regeringen vedr. Coronavirus vil vi gerne indskærpe at rideklubben er lukket frem til 31. marts ❗️

Det er stadig ok at komme og passe og evt. ride sin egen hest eller part UDENDØRS. Udendørs ridning/motionering er tilladt såfremt at man tager hensyn til hinanden og holder afstand. Vi har 2 udmærkede udendørs baner, som må benyttes. Springbanen må dog ikke benyttes, da den har fået for meget vand. Ridehuset er lukket for al aktivitet. Det betyder at ridning, longering, løse heste og løsspring ikke må foregå i ridehuset.

Alt sammen mhp. at vi er så få der færdes i stalden og ridehus som muligt og derfor også kun er der så kort tid som muligt.
Håber I vil tilstræbe at efterkomme dette, så vi kan passe på hinanden på afstand 🙏🏻

Mvh bestyrelsen