AFLYST Send mail til lsr.staevne@gmail.com hvis I ønsker at få startgebyret retur. -Julestævnet i december og afviklingen af klubmesterskabet er ændret på grund af Corona

På grund af forlængelsen af coronarestriktionerne – særligt forsamlingsforbuddet har vi desværre set os nødsaget til at afkorte klubmesterskabet 2020 endnu engang.

Det betyder at vi har besluttet, at der ikke afvikles flere stævner med klubmesterskabsklasser i år, og at stævneresultatet fra oktober-stævnet i begge discipliner afgør klubmesterskabet.

Vi synes dog ikke, at vi kan afslutte 2020 helt uden et Sløjfe-julestævne som dog kun bliver for LSR-ponyryttere (det vil sige det 16. år ud) i LD-LC.

Afviklingen af Årets LD-rytter vil derfor som tidligere afvikles over stævnet i oktober og stævnet i december. For denne konkurrence gælder, at det bedste resultat gælder, hvis du har starter begge stævner- hvis du kun har startet ved 1 af stævnerne tæller det resultat.

Julestævnet LD-LC bliver søndag den 13. december fra kl. 10.

På grund af forsamlingsforbuddet vil der være begrænsning på hvor mange tilskuer, I hver må have med til stævnet. Der vil komme yderligere orientering her og på Facebook, når vi nærmer os stævnet.

Efter sløjfeklassen vil vi kårer klubmestrene og årets LD-rytter men på grund af corona vil kåringen ikke kunne foregå som normalt, da vi er nødt til at holde god afstand og ikke være for mange sammen. Der vil komme yderligere orientering her og på Facebook, når vi nærmer os.