Præmieoverrækkelse i klubmesterskabet og LD-klassen

På trods af omstændighederne og det aflyste stævne søndag, vil vi gerne hylde Årets klubmestre Det kommer til at foregå udenfor ridehuset uden pony/hest, med afstand, mundbind og godt med sprit på Søndag 13/12-20.

På grund af forsamlingsforbuddet på max 10 er vi nødt til at inddele overrækkelsen i tidsslots😷

Kl 9 klubmesterskab Dressur Pony:

Klubmester Sarah Sofie Kristoffersen, 2. plads Laurine Gelting, 3. plads Laura Dam Johannessen

Klubmester Spring Pony:

Klubmester Isabella Ladefoged, 2. plads Klelie Bjerring, 3. plads Kirstine Helle

Kl 9.15 for Årets elevryttere i LD Klassen:

1. Plads Emilie Hahn Clausen (Hannibal),2. Plads Cia Mørk (Leonardo), 3. Plads Mathilde Dam (Hedemands Tanita), 3. Plads Malou Elisabeth Hansen (Safir)

Kl 9.30 Klubmesterskab Dressur hest ;

Klubmester Caroline Gjerlund Christiansen, 2. plads Sofie Egeskov, 3. plads Sille Madley

Klubmesterskab Spring hest:

Klubmester Sofie Haurbach, 2. plads Amalie Lønskov, 3. plads Emma Koch

Vi vil meget gerne tage et par billeder, så har man lyst til at komme i stævnetøj er man meget velkommen.