Rideklubben er nu startet igen på særlige vilkår under hensyntagen til corona-pandemien :-)

Vi har i første omgang prioriteret at starte med ridefysioterapien, hvor patienterne/rytterne har behov for ridningen som behandling. Vi starter med små hold på 1-2 ryttere på udendørsbanen (den bane med højt hegn) og om nødvendigt liftes op i ridehuset.

Ryttere som får ridefysioterapi kontaktes af vores ridefysioterapeut, Line, inden opstarten.

Alle øvrige ryttere bliver kontaktet af Bente, ang. undervisning i elevskolen.

– Vi må max være 10 personer i en forsamling (gl. stald/ny stald/ridehal). De 10 personer er ryttere, underviser og tilskuere i alt.

– Host/nys i ærmet
– Hold afstand på 2 meter

– Er I syge/sløje eller har symptomer på sygdom så bliv hjemme.

Vi håber på forståelse for denne lidt forsigtige opstart, som vi bestræber os på skal være så sikker som muligt for alle der færdes i rideklubben. I den forbindelse har vi udfærdiget nogle retningslinjer for hhv. elevskolen og ridefysioterapien, som vi beder alle over at hjælpe med at overholde, når vi kommer i klubben.

Vi glæder os SÅ meget til at komme i gang med ridningen igen. På gensyn i rideklubben J

Med venlig hilsen bestyrelsen