Sommerstævne den 11. og 12. juni

Så er vi klar til åbne for tilmeldingen til sommerstævnet den 11. og 12. juni

Propositionerne findes på DRF Go – der kan ikke længere meldes i dressur lørdag af hensyn til tidsplanen.

Hvis du rider på elevhest/eller ikke har D licens, er der mulighed for at starte i de E-klasser der er til stævnet. Du må også gerne starte i en klubmesterklasse, selv om du ikke ønsker at dit ridt skal tælle i mesterskabet. Du må som E-rytter starte 2 gange i klubmesterskabsklasserne i dressur, også i samme program.

Af hensyn til elevhestene er det kun muligt at starte 1 gang i LD-LC klassen om søndagen. Det gælder også selv om du starter i klassen på en elevhest.

Husk at vi har spændende konkurrencer i Årets LD-rytter, Årets holdrytter og Årets Pararytter. konkurrencen løber over årets 4 stævner, så du kan sagtens nå at være med selv om du ikke startede ved stævnet i marts, da det er de 2 bedste resultater der gælder i konkurrencen.

læs mere om konkurrencerne længere nede på siden.