Tilmelding til stævne den 3.&4. oktober

Så kommer vi endelig igang med stævnesæsonen på LSR og 1. stævne er lige rundt om hjørnet, den 3.&4. oktober 2020.

Holdridning og LD sløjfeklasserne ligger denne gang om lørdagen.

Der kan af hensyn til elevhestene og tidsplanen for stævnet kun startes en gang i klasse 1,2&3.

På grund af Corona-restriktionerne vil det også kun være tilladt at have en hjælper/tilskuer med pr. rytter.

Der vil ikke være en samlet præmieoverrækkelse efter klasserne, men rosetten skal i stedet hentes i sekretariatet, så snart man er færdig med at ride- så vi bedst muligt kan passe på hinanden.

Vi vil derfor også gerne henstille til, at man opholder sig så kort tid som muligt på stævnepladsen, så vi sammen kan sørge for, at vi overholder kravene til afstand og ikke mindst at vi ikke overskrider forsamlingsantallet.

Der er ikke adgang til staldene for ude fra kommende.

VIGTIG ÆNDRING I REGLERNE FOR DELTAGELSE I KLUBMESTERSKABET 2020.

På grund af Covid-19 har vi været nødsaget til at ændre på reglerne i klubmesterskabet. De ændrede regler kan ses her:http://lsr-rideklub.dk/wp-content/uploads/2020/09/Klubmesterskabsregler-LSR-2020-ændret-1.docx