Vigtig information om D-stævner og reglerne for deltagelse i klubmesterskabet 2018

I 2018 har Dansk rideforbund som noget nyt indført en D-licens, som ryttere der ønsker at starte D stævner skal indløse for at være startberettiget. En D- licens koster 250 kr. pr år og den købes på DRF Go. Det er også på Go, at rytteren skal oprette en profil, inden licensen kan købes.

D licensen er nødvendig, hvis en rytter ønsker at starte til et D stævne. Vi har ved stævnet i april oprettet en E-klasse(elevklasse) i LD og der kræves ikke licens for at starte i denne klasse.

Ændringen fra Dansk Rideforbund får også den betydning, at det fremover kun kan lade sig gøre at tilmelde til vores stævner over DRF Go, da vi på den måde er sikre på, at en tilmeldt rytter har licens og dermed ret til at starte.

Til E-klasser (hvor der ikke er krav om licens) har vi dog valgt, at der fortsat er mulighed for at tilmelde over jotform.

Send en mail til lrs.staevne@gmail.com så hjælper vi gerne med oprettelse på DRF Go, hvis nogen skulle få brug for eller ønsker hjælp til dette. Vi vil hvis behovet er der, invitere interesserede til en info-aften, hvor vi gennemgår Go.

****

Endelig er reglerne for deltagelse i Årets Klubmesterskab også klar og kan ses her
Vi fortsætter også traditionen med Årets Elevrytter, og der vil i foråret blive afholdt et lille E-stævne for vores holdryttere og springrytterne, der snydes for stævnet i april.